<3 tennis

Idag tränade jag för första gången på två hela veckor och det var så otroligt kul att bara få spela igen! Det gick faktiskt helt okej fast jag kände av ryggen lite granna, men inte alls tillräckligt mycket för att det skulle störa mig när jag spelade. Nu är jag tillbaka och det känns så bra, jag har gått runt och varit världens gladaste människa nu under kvällen. Jag har nog saknat tennisen mer än vad jag trott!
En annan sak som gör mig glad är att jag har blivit någorlunda klar med historiaarbetet. Jag har svårt att helt kunna lägga ifrån mig ett arbete, det känns som om det hela tiden finns något att förbättra men nu är det iallafall inga stora förändringar eller tillägg som behövs göras. Dessutom är det sovmorgon imorgon om man vill, och det kunde inte ha kommit mer lägligt för jag är verkligen hur trött som helst just nu.

the world will never ever be the same



Min favoritlåt alla gånger,
Plain White T's - Hey there Delilah

söndag morgon

Har gått runt hela morgonen och hjälpt mamma att ställa om alla klockor i huset - det är ju sommartid nu! Annars har jag inte hunnit med speciellt mycket hittills, vaknade för inte så länge sedan. Snart måste jag gå och ta en dusch och fixa iordning mig, familjen ska åka ut till Lidingö och fira världens bästa morfar som fyller 65 år nu i veckan. Egentligen var det tänkt att mormor & morfar skulle ha åkt på en resa till Galapagosöarna nu när han fyller år,  tyvärr blev resan inställd pga för få anmälningar.. Morfar hade verkligen sett fram emot det så jag hoppas han inte är alltför besviken. Men nu väntar duschen!


earth hour

Nu är det mindre än en timme kvar till Earth Hour, som de flesta nog har hört talas om, då det har varit ganska mycket snack om det under den senaste tiden. Här hemma ska vi stänga av det mesta, fast tv:n och någon lampa kommer nog stå på. Hur gör ni?


lördag

Néa stack imorse vid elvatiden och sedan dess har jag inte gjort mycket vettigt. Jag har gått runt här hemma och städat lite i rummet, pluggat lite granna (fast jag måste säga att jag är väldigt trött och omotiverad just nu) och mest längtat till nästa vecka. För vid den här tiden om prick en vecka lär jag precis ha kommit fram till stugan uppe i Lofsdalen, där jag ska spendera mitt påsklov med skidåkning och förhoppningsvis många andra roliga saker. Jag har ju nämt det flera gånger här i bloggen tidigare, så ni kan nog gissa hur mycket jag längtar!

Åh juste, det var nära att jag glömde. Idag är det den 28:e mars, vilket betyder att det är prick en månad kvar till min födelsedag den 28:e april! Snart är man sexton...

kenny begins



Gårdagen var väldigt rolig! Mötte upp Néa efter skolan och åkte in till Sickla för att gå på bio och se Kenny Starfighter. Filmen var helt okej men vi kom överens om att serien var klart bättre, iallafall det man kommer ihåg från serien då det var ett tag sedan man såg ett avsnitt senast. Vi kom till Sickla några timmar innan bion började så vi hann kolla lite i affärer innan, jag hittade ett par jeans som jag är väldigt nöjd med. Efter bion åkte vi hem till mig och gick ut till friggan, där vi precis hann kolla på slutet av Let's Dance när Magnus vann. Jag har inte kollat speciellt mycket på programmet så jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det.

kort skoldag

Som jag sade igår var det frivilligt att gå till skolan idag, om man ville kunde man få jobba hemma med historiaarbetet. När jag kom förbi skolan tidigt på morgonen var det inte alls många där, vilket egentligen inte förvånade mig alls. Anledningen till att jag ens var där var för att fixa lite med en bild som är en del av mitt historiaarbete, behövde photoshop för det och det har jag inte här hemma på datorn.. Efter att ha fixat det (det tog en liten stund innan jag och några vänner kom på hur vi skulle göra, haha vi är inte så tekniska) gick jag raka vägen hem och resten av dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har ju fixat lite med arbetet också såklart. Rätt så slapp dag alltså, men imorgon är det skola hela dagen och efter det ska jag till Sickla med en vän.

waffles


Ojdå, jag har helt missat att det är våffeldagen idag! Det som är så gott.. Hm, får väl se till att tjata lite granna på mamma så man kanske kan få det senare i veckan då ;). Det finns faktiskt inte så mycket som kan slå en nygräddad våffla med hjortronsylt och glass!

wonderful

Har precis pluggat historia men tar en liten paus nu, ni vet det behövs ibland. Idag hade vi nationella prov i Engelska, uppsatsdelen. Att skriva en uppsats om ett oförberett ämne på 80 minuter är verkligen ingenting jag tycker om att göra och det är så otroligt skönt att ha fått både engelska & svenska uppsatserna avklarade. Dessutom hade jag min spanska redovisning idag, så det enda jag har kvar att göra innan påsklovet är historiainlämningen och ett litet G-läxförhör i fysik. Sedan bär det av till fjällen och det kommer bli grymt kul!
Det enda vi ska göra iskolan imorgon är att jobba med våra historiaarbeten, om man vill får man jobba hemifrån, vilket jag absolut tänker göra! Fast jag tänkte springa förbi skolan på morgonen, men sedan är jag "ledig" hela dagen.


tisdag

Hade "bara" sovmorgon till 9:40 idag, jag hade hoppats att syslöjden som var inställd igår skulle vara det även idag men icke sa nicke. Så jag fick snällt sätta mig vid symaskinen och sy på min lilla uggla som jag håller på med. Just nu ser det inte så ljust ut för min stackars uggla, men förhoppningsvis kommer han inte se alltför deformerad ut vid terminens slut.

Skolan flöt senare på som vanligt och sedan åkte jag iväg till tennishallen för att kolla på lite tennis. Träffade också lite människor där och hejade på sigrid & emelie i deras match men jag var tvungen att åka innan den var färdigspelad så jag vet inte riktigt hur det gick för dem. Sedan jag kom hem har jag fixat iordning det sista inför spanskaredovisningen som jag ska ha imorgon. Imorgon är det även nationella prov i Engelska, uppsatsdelen den här gången. Är ganska så nervös faktiskt, men det gäller att ta det lugnt och inte stressa upp sig vilket är lättare sagt än gjort..


ja må hon leva..


Grattis på födelsedagen! ;)

tjugotredje mars

Idag har det varit en helt vanlig måndag om man bortser från att träningen var inställd. Det är ju turnering i hallen nu och kommer vara det hela veckan ut. Första gången på länge som jag inte är med, men det är helt enkelt fullt upp med annat och dessutom vet jag inte om jag hade kunnat spela nu när jag har lite problem med ryggen. Apropå ryggen, jag har inte varit världens duktigaste med att göra de där övningarna jag fick... Får se till att skärpa till mig med det.

Imorgon ska jag åka till hallen och kolla på lite tennis, och träffa lite folk också såklart. Dessutom har Sigrid & Emelie match så jag tänkte passa på och heja lite på dem! Men det bästa med morgondagen är helt klart att jag har sovmorgon. Vi håller på att skriva ett historiaarbete på SO:n och våran lärare låter oss jobba hemma om vi tycker att det funkar bättre, eftersom vi inte har datorer så det räcker till alla i skolan. För mig är det självklart att man jobbar hemma, jag får så mycket mer gjort då. Det finns också en liten chans att lektionen efter SO:n kan vara inställd, om det är så börjar jag inte förrän 11:50 och det skulle jag verkligen inte tacka nej till. Så vi håller tummarna...


jag vill tillbaks

 
London, maj 2008


söndag

Gomorron! Sitter här vid datorn trött och fortfarande nyvaken, även om jag vaknade redan klockan nio imorse. Av någon anledning vaknar jag alltid vid nio/halv tio och då går det bara inte att somna om. Om det är irriterande? Joo, ganska.
Igår blev det inget inlägg men det var en väldigt bra dag hursomhelst, var hemma hos Sissel med några från klassen på kvällen då hon faktiskt fyller sexton imorgon, grattis i förskott! <3

Idag måste jag ta och skriva lite på det där SO-arbetet. Men egentligen vill jag bara ta alla papper och trycka ner dom i papperskorgen...


filip visar nya modet


vårdagjämning!

Enligt skolagendan är det vårdagjämning idag och har jag inte helt fel betyder det att dag & natt ska vara lika långa. Nu väntar vi bara på lite värme..

Igår höll vi ju som sagt en föräldramiddag för att samla ihop pengar till klassresan i slutet av maj. Till Gotland ska vi och efter igår trillade det in några tusenlappar på klasskontot vilket såklart inte är helt fel.Jag kom lite sent efter att ha varit hos sjukgymnasten men jag fick hjälpa till med att skära upp bröd, diska osv. Apropå sjukgymnasten så gick det bra där med faktiskt, det var inget allvarligt som tur var. Jag kommer inte riktigt ihåg vad hon sa att det var, men jag fick med en övning hem som jag ska göra. Och så ville hon att jag skulle "vila mig i form", haha. Men jag ville ändå vara med på dagens beep-test på idrotten men det gick inte alls något bra, jag sprang väl kanske till nivå åtta eller nio men sedan gjorde ryggen helt enkelt för ont. I maj får de som vill testa på Beep-testet igen och vi får väl se hur jag känner då, men just nu är jag ganska taggad på att göra det en gång till, när ryggen är bra.

två veckor kvar till påsklovet...


torsdag

Kändes lite onödigt att gå till skolan idag, har vetat i en vecka att vi skulle sluta vid 11 och sedan får vi reda på att profilen (sista lektionen) var inställd. Fast det betydde inte att vi fick sluta tidigare, nej för det är orättvist mot de som går i andra arbetslag så istället fick vi sitta kvar och ha läxtimme. Men att sluta klockan 11, det var ändå inte helt fel. Tyvärr så måste jag tillbaks till skolan senare, ikväll ska vi ha en middag för föräldrarna för att få ihop pengar till klassresan som vi ska åka på i maj. Fast det kan nog bli kul ändå, det blir vad man gör det till!
Men innan det ska jag åka in till staden och titta in hos en sjukgymnast så ska hon få kolla på min rygg, och nu är det nog dags att jag börjar fixa iordning mig så jag inte missar bussen.


artonde mars

Om man bortser från att det fortfarande bara är någon/några plusgrader ute, och att snön faktiskt fortfarande ligger kvar på marken lite här och där, känns det verkligen som om våren är på väg nu. Solen har varit framme hela dagen och man blir faktiskt så mycket piggare av att vakna när det är ljust ute. Dessutom var bilden inställd, vilket innebär lunch i två och en halv timma, så dagen har faktiskt varit helt okej.
Fast det är inte okej att hoppa över träningen idag igen, och nästa vecka är all träning inställd så det kommer inte bli någon tennis på ett tag. Det kanske är lika bra det iofs, så att jag hinner vila ryggen ordentligt. Pappa skulle förresten ringa en sjukgymnast idag, för att höra vad hon tycker man borde göra. Jag gissar på att det är vila som gäller, det finns ju inte så mycket mer man kan göra. Nu tjatar jag väldigt mycket om ryggen här och jag lovar det är inte så farligt som det kanske kan låta, men det gör att jag inte kan träna och jag kan lova er att det är irriterande.


tisdag

Sitter här med en vetekudde klämd mellan ryggen och ryggstödet till stolen för att hålla ryggen varm. En aning obekvämt, men det funkar. Ingen träning idag heller, det börjar ju nästan bli en vana det här med att träna på måndagar för att sedan skita i resten av träningarna under veckan. Inte speciellt roligt, jag vill ju träna... Dessutom ska vi ha beep-test (för er som inte vet vad det är så är det ett slags konditionstest) i skolan på fredag och ni ska inte förvänta er något storslaget resultat direkt. Jag har inte kunnat träna något vidare bra alls nu under 2009 och min kondition är så dålig som den bara kan bli... Aja, jag lär nog förhoppningsvis klara mig förbi nivå ett iallafall.

Annars har dagen rullat på som vanligt, tisdagar brukar vara rätt så slappa och idag var inget undantag. På SO:n fick jag reda på vad jag fick för betyg på mitt hemprov jag fick skriva under sportlovet, ni vet jag tjatade rätt mycket om det här i bloggen förut. Det gick jättebra och jag är verkligen nöjd. Så otroligt skönt!

det går bara inte att inte längta



Just nu längtar jag efter sommar, sol & värme.


måndag

Idag gick jag i skolan som vanligt fram tills lunch, för sedan när jag kom upp från lunchen stötte jag på Nicho som berättade att vi hade två inställda lektioner och att man under den enda lektion som inte var inställd (en svenskalektion på 30 minuter..) kunde få jobba hemma. Gissa om jag blev glad? Istället för att komma hem vid kvart i fyra var jag istället hemma redan vid kvart över tolv och då slappade jag bara framför tv:n innan det var dags att ta bussen till träningen. Förra veckan tränade jag bara på måndagen och hoppade sedan över resten av veckans träning eftersom ryggen gjorde ont. Idag började det helt okej men ju längre träningen höll på desto värre blev det och det var verkligen inte kul, jag vill ju kunna träna normalt! Vet inte riktigt hur jag gör med träningen i veckan, vi får se hur det blir...


någon slags rubrik

Tro det eller ej men jag fick tillslut lite spanska gjort och har precis mejlat det till min mejl på skolan så att jag kan komma åt det därifrån. Den här veckan kommer att gå snabbt, det är bara spanskaredovisningen (och inte ens det är säkert, jag kanske kommer få hålla min redovisning nästa vecka) och lite småläxor som ska fixas.

Ikväll har det varit Gossip Girl & Parlamentet på tv (Björn Gustafsson kommer alltid vara favoriten men Johan Glans är inte helt fel han heller) och idag råkade jag även zappa förbi Wipeout, ni vet det där ganska nya programmet på femman. Jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt men tillochfrån kunde det faktiskt vara rätt så kul, det är nog som man säger - skadeglädjen är den enda sanna glädjen..


we can stay forever

Idag måste jag fixa min spanskaredovisning, om Kanarieöarna. Den ska vara klar imorgon och jag har hittills bara valt ut några bilder som jag ska ha med i min PowerPoint-presentation, så det kanske är dags att sätta igång ordentligt nu? Grejen är det att jag är så grymt opeppad, att bara lägga sig ner och kolla på film lockar så otroligt mycket mer. Men nu måste jag faktiskt ta och fixa den där redovisningen...


melodifestival

Det var fullt upp mer eller mindre hela dagen igår, och kvällen blev väldigt lyckad. Det var precis så att vi hann hem till melodifestivalen, klockan åtta var vi vid busshållplatsen och vi småsprang hem för att inte missa alltför mycket av inledningen. Som tur var missade vi inte alls speciellt mycket utan satt bänkade framför tv:n (en aning andfådda) fem minuter senare. Puh!

Med sushi & choklad följde vi sedan finalen och vi blev inte lite förvånade när Malena Ernman tillslut vann. Okej, hennes låt var bättre än Caroline Af Ugglas (gillade inte låten alls) men jag tycker ändå inte den skulle ha vunnit. Själv hade jag ingen riktig favorit men jag hade hellre sett att Måns, Alcazar eller EMD hade gått vidare till Moskva.



Emelie & jag gillade EMD

lördaglördag

Goddagens, nu ska jag snart iväg till tennishallen och träna mina små tennisjuniorer. Sedan blir det melodifestival & sushi med vännerna som gäller! Synd bara att man inte kan dela på sig och vara på två ställen samtidigt, det hade jag velat vara ikväll, men det blir nog lyckat ändå. Det blev ett väldigt kort inlägg det här, men vi hörs sen!


fredagen den trettonde

Idag har det varit en bra dag, även fast det är fredagen den trettonde. Eller det kanske man inte ska säga än, dagen är ju faktiskt inte slut.. Hursomhelst hade vi Engelska nationella idag på förmiddagen. Som jag sade igår var det både läs- och hörförståelsen, själv tycker jag läsförståelsen gick aningen bättre än hörförståelsen men överlag tror jag att det gick bra. Det var inte överdrivet svårt, klart att det var några frågor som var lite knepiga men jag är nöjd med hur det gick och det är verkligen jätteskönt. Sedan hade vi engelska på eftermiddagen också och det var verkligen en jätterolig lektion eftersom vi fick hålla på en massa med olika improvisationsövningar. Ja det kanske inte låter så kul nu, men då var det verkligen det. Jag kommer verkligen sakna klassen sedan när vi splittras! Hemskt att det bara är 3 månader kvar...


torsdagkväll

Imorgon klockan åtta väntar första nationella provet i engelska, det är både läs- och hörförståelsen som ska klaras av. Lite nervös är jag, det måste jag erkänna men inte alls lika mycket som jag trodde innan att jag skulle vara. Även fast det är fredagen den trettonde och allt så kommer det nog att gå bra tillslut, de prov vi har fått att öva på har inte varit så jättesvåra även om hörförståelsen inte direkt är någon personlig favorit. Men nu är det tv:n som gäller, puss.


en sån där lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Inställd spanska :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Hade precis vaknat
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på tv
Vad har du druckit idag: vatten & mjölk
Vad var det senaste du åt: Frukost
Vad var det senaste du köpte: En jacka
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Snöigt och mulet
Godaste glassmaken: Chokladglasss!
Varit kär: Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Sover du tungt: Jo det tror jag
Drömmer du mardrömmar: Sällan
Trivs du med ditt jobb: Nja, helt okej
Favoritklädsel: Jeans & kofta
Favoritlåt just nu: Kan inte välja en
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg
Vad gör dig glad just nu: Att jag är ledig!
Vad ska du göra härnäst: Duscha och göra iordning mig
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Blandat smågodis (fast inte lakrits!)
Kläder just nu: Pyjamas såklart!
Sommarplaner: Njuta av lovet
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Haha nej, inte seriöst
Morgon eller nattmänniska: Mest morgon, men inte speciellt mycket
Vad är viktigast för dig: Familjen och vännerna
Är du kittlig: Inte så värst
Snarkar du: Vet inte?
Stjärntecken: Oxe
Äckligaste insekten: Myggor är jobbigast, men äckligast vet jag inte.
Stökigt eller välstädat: Helst väldstädat men det är oftast stökigt..
Längtar du mest efter just nu: Påsklov
Snott denna från någon: Ja, det är inte direkt så att jag sitter och hittar på frågor till mig själv..

Nej nu ska jag gå och ta en dusch och fixa iordning mig. Ha en bra dag!


walking in a winter wonderland

Gomorron! Sitter här och äter frukost framför tv:n och tar det allmänt lugnt. Ute är det vitt och snöigt som det har varit de senaste dagarna, fast nu har det äntligen slutat snöa. Jag har inget problem med snön (om snön är borta när jag åker till fjällen blir jag sur) men jag tycker det är jobbigt när det snöar, det är bara allmänt irriterande och inte kul när man kommer alldeles snöig till skolan på morgonen.


Proffset själv på snowboard, 2005 ;)

onsdag

Kom hem en timma tidigare eftersom spanskaläraren var sjuk och sista lektionen då blev inställd. Det var så otroligt skönt, den sista spanskatimmen har en vana av att alltid krypa fram väldigt långsamt... Dessutom är vi lediga imorgon, så det känns lite som en lill-fredag idag. Fysikprovet idag tror jag gick bra, men jag vågar nog inte säga mer om det. Hursomhelst är det verkligen skönt att ha det avklarat, för nu har jag inte så mycket mer plugg att fixa. Och det känns bra det, som ni kanske kan förstå.


time, no it ain't on our side


Augustana - Still Ain't Over You

tisdag

Som jag sade igår så blev det ingen träning idag, och med tanke på hur det kändes igår tycker jag det är ganska konstigt att jag inte har känt av ryggen alls under dagen utan bara lite granna på morgonen. Imorgon har jag både fys och tennisträning och jag vet inte riktigt om jag ska vara med på dem, vi får se hur jag känner mig imorgon antar jag.

Tisdagar är alltid väldigt lugna och idag var inget undantag. Sista lektionen var idrott och vi spelade volleyboll, vilket är kul ända tills man har fått illröda underarmar vilket inte brukar ta så överdrivet lång tid. Nu när jag har varit hemma istället för att träna har jag passat på att läsa lite fysik inför provet imorgon. Men det är ganska omotiverat, för det känns nästan som om jag har koll på det mesta nu och jag hoppas verkligen det kommer kännas likadant imorgon när man väl sitter där med provet framför sig. Det är det enda jobbiga imorgon och på torsdag är vi lediga, vilket ska bli så otroligt skönt. Vi är det därför att det är en så kallad utvecklingssamtalsdag för oss nior i skolan, så våra lärare är upptagna med det och vi får hemuppgifter att göra under dagen. De flesta har utvecklingssamtal den dagen också såklart, men jag hade mitt igår så jag är ledig hela dagen. Inte helt fel!


waiting for sunshine

Idag var jag verkligen peppad på att spela tennis, men gissa vad som händer? När jag väl har värmt upp och börjat spela börjar ryggen säga ifrån. Inte så att det gjorde jätteont, men det kändes som om det bara var en fråga om när. Inte skönt alls, fast jag tränade hela timmen ut. Det gjorde ju inte så ont trots allt, men vi får se hur det blir med träningen den här veckan. Att jag står över morgondagens träning har jag nog redan bestämt mig för.


min nya favorit


En sådan här snygging står nu installerad & klar i mitt rum. Det är ganska häftigt att kunna höra vad de säger på tv:n! ;)

söndag

Jag vet att uppdateringen inte har varit den bästa på sistonde och att när jag väl har skrivit så har det verkligen blivit jättetråkiga inlägg. Förlåt, men ibland har man inte tid eller ork att skriva bra (och vettiga) inlägg.

Helgen försvann på en sekund och imorgon är det redan måndag igen. Suck, av någon anledning känns det alltid likadant varje söndag. Det har iallafall varit en bra helg, jag har pluggat, jobbat, varit med kompisar, shoppat och sådär. Det har varit lugnt men det är inte alltid fel, om ni förstår vad jag menar. Imorgon tror jag min nya tv kommer, hoppas verkligen det då den gamla har krånglat i flera månader. Den stänger av sig själv lite dåochdå och nyligen lade ljudet av helt också. Ingen höjdare direkt att kolla på tv utan ljud, det kan jag lova.

thank god it's friday

Äntligen fredag, äntligen helg. Första veckan efter sportlovet är slut och det har faktiskt gått förvånansvärt fort. Dagen har rullat på som vanligt i skolan, ingen lektion var speciellt jobbig och det tackar vi för. 


2009

Du vet att du är i 2009 när du:
1. varje gång du går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. du läser listan flinar och nickar.
8. du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. nu skrattar du åt dig själv.
12. kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det

think positive

Idag har varit en bra dag. Jag vet inte vad det är, men av någon anledning så har jag gått runt med ett leende på läpparna hela dagen och känt mig väldigt positiv. Inte helt fel! Profilen som jag inte direkt hade längtat efter visade sig inte vara så hemsk, vi hade vikarie och det var en lugn lektion. Att ha NO på eftermiddagen låter inte heller som någon höjdare, men det gick faktiskt ganska fort. En bra torsdag helt enkelt, och imorgon är det fredag!


stort ilandsproblem

På något sätt (fråga mig inte hur) så lyckades jag med den stora bedriften att glömma mobilen i skåpet. Jag kom på det först när jag hade kommit hem, så nu är man mobillös fram tills imorgon. Irriterande!

tredje mars tvåtusennio

Dagens humör: glad,
Dagens borde: plugga mer fysik 
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeans, linne, tjocktröja
Dagens planer: slappa framför dator/tv
Dagens materiella vill ha: pengar (som alltid)
Dagens längtan: vår, sommar, värme
Dagens beroende: inget faktiskt
Dagens tråkigaste: Det skulle väl vara skolan, en till veckas lov skulle inte vara fel
Dagens roligaste: kommer inte på nu,
Dagens middag: pasta med ost- och skinksås
Dagens låt: Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


tillbaks till vardagen

Efter bara två dagar i skolan känns det redan som om det var ett bra tag sedan det var lov. Igår var jag verkligen jättetrött på morgonen och fick släpa mig iväg till skolan, men när man väl var där var det jättekul att träffa alla i klassen igen. Sedan var det tennis för första gången på tre veckor.. Jag brukar alltid spela så otroligt dåligt när jag har varit borta ett tag från träningen, men igår gick det faktiskt bättre än vad jag hade vågat tro innan och det var inte helt fel. Klart att det var lite osäkert ibörjan med i slutet var det riktigt kul. Idag har det ändå varit en rätt slapp dag, tisdagar brukar vara rätt lugna och det är alltid skönt. Imorgon blir det annorlunda, vi har ett stort spanskaprojekt som ska lämnas in. Men det känns som om jag är klar med det nu och det är skönt, det finns verkligen inget värre än att sitta uppe sent och plugga något dagen innan det ska lämnas in/skrivas prov.


och så blev det mars

Första mars idag då, och sista dagen på sportlovet. Det har varit ett helt okej sportlov, hade såklart varit bättre om man inte hade haft något plugg att göra, men annars har det varit väldigt bra. Imorgon blir det skola igen och vi ska få reda på slutbetygen i biologi. Jag är ganska nervös inför det faktiskt, hoppas verkligen att det går bra och att jag blir nöjd.
På eftermiddagen/kvällen ska jag spela tennis, äntligen! Och så ska jag få träffa Sigrid igen, känns som om det var år sedan senaste gången vi sågs. Hon har varit uppe i fjällen och åkt skidor, och när hon väl var hemma gick jag och var sjuk så vi hann aldrig träffas innan hon åkte upp till fjällen igen nu under sportlovet.


RSS 2.0