bara för att jag har tråkigt

Dagens humör: Trött men glad 
Dagens borde: Skriva på biologianalysen
Dagens frisyr:  Uppsatt i slarvig knut
Dagens klädsel:  Myskläder
Dagens planer: Träffa vänner
Dagens vill ha: Vita, låga converse
Dagens längtan: Lov
Dagens beroende: Inget än så länge 
Dagens personer: familjen,
Dagens låt: Breakeven med the Script
Dagens dryck: Vatten
Dagens middag: sushi blir det!
Dagens sämsta: vet inte
Dagens saknad: vår, värme, sommar.


lördaglördag

Sushi PresentationJag var inställd på att jobba idag men fick igårkväll reda på att jag inte skulle jobba idag. Lite surt, för nu var det längesedan jag jobbade senast. Har ju varit sjuk lite tillochfrån de senaste helgerna..
Hittills idag har jag inte gjort någonting alls, men om någon timme måste jag börja göra iordning mig för att träffa E & T i centrum, det blir en myskväll och jag ska äta sushi för första gången..! Eller nja, det var väl inte helt sant. Jag har faktiskt smakat en bit en gång tidigare och då var det väl helt okej, men jag tycker inte riktigt att det räknas då det var vegetarisk sushi.. Vi får se vad jag säger ikväll när jag har smakat "på riktigt".


friday I'm in love


Äntligen fredag, och äntligen helg! Känns så skönt med en paus i allt plugg, och är det någonting som kan slå en ordentlig sovmorgon? Det är nästan så jag längtar till imorgon bara för att få sova ut.

Idag testade jag på yoga för första gången i mitt liv. Linnéa ledde en lektion på idrotten, det var mycket böja sig hit och dit och vrid foten dit och peka upp dit medan man kollar dit.. Kände mig lika smidig som ett kylskåp men det var kul ändå, alltid kul att prova på något nytt. Fick huvudvärk på sista lektionen (det var matte..) så bestämde mig för att bara vara hemma med familjen ikväll. Och det ångrar jag inte, det har verkligen varit skönt och efter en alvedon försvann huvudvärken.

Ser ni att jag fixat lite med desigen? Inte så mycket, men lite nya färger iaf. :)


någon slags rubrik, något slags inlägg

Jag är trött som ett troll, men glad. Dels för att det har varit en bra dag rent allmänt men också för att mamma köpte hem en kofta från MQ-rean som jag spanat in ett tag, men aldrig köpt. Plus att imorgon är det äntligen fredag. Jag har inget mer vettigt att säga så det kanske är lika bra att jag är tyst och går och ugglar framför tv:n istället. Jo, så får det bli! :)


 

nio minuter kvar!


Heroes, säsong 3 på canal+ klockan åtta.

hello wednesday

Känner mig lite tvungen att skriva lite om igår, som sagt så samlades ju alla värmdö's nior i våran gympasal här i hemmesta för niornas danskväll. Om det var mycket folk? Jodå. Men det var roligare än vad jag hade trott innan att det skulle bli, det var faktiskt ganska kul, speciellt kycklingdansen vi körde i slutet. Jag och filip ägde såklart haha.

Idag har skolan rullat på som vanligt, men jag hoppade över träningen efteråt eftersom jag inte känner mig helt frisk än. Nu är det faktiskt dags att bli frisk någongång, har ju varit mer eller mindre förkyld ett bra tag och är ganska less på det.


håltimme

Efter att ha dansat bugg, foxtrot & vals i knappt tre timmar var musiken inställd och eftersom den ligger precis efter lunchen så hade vi två timmars håltimme. Gick hem, åt lunch och nu sitter jag här och lyssnar på musik och har fått ont i huvudet. Det sista är inte så jättekul.

Snart måste jag börja gå tillbaks till skolan igen, bara för att ha en timme engelska eftersom dagens idrottslektion också är inställd. Känns lite onödigt, men vad ska man göra..


härligt.

Så irriterande när man har laddat hem musik och ska föra över den till ipoden, men så hakar den lilla skitsaken upp sig.


it's one thing to fall in love but another to make it last

dagens humör : trött
dagens kläder : jeans, linne, tröja
dagens hår : utsläppt
dagens mat : frukost , lunch & middag
dagens planer : nu bara slappa
dagens drog : musik
dagens borde : finns säkert något jag borde plugga
dagens köp : inget
dagens vill ha: pengar
dagens bästa : mår bättre
dagens sämsta : fyra dagar kvar till helg..
dagens soundtrack : jose gonzalez - hand on your heart 


biosugen

Vet ni, just nu är jag väldigt sugen på att gå och se The Curious Case of Benjamin Button på bio! Den ska visst vara bra har man hört och handlingen låter intressant. Att krypa upp i en biofåtölj med lite popcorn låter inte helt fel det heller...

Men det är två saker som återstår; jag måste fixa tid & sällskap, vet inte riktigt om jag hinner med det nu i helgen, även om jag verkligen vill! Vi får se, vi får se..




måndag

Trots att det har varit en måndag, som annars brukar vara ganska en ganska seg dag, har det varit helt okej. Började dagen med ett matteprov som i början inte gick så jättebra men efter en liten stund lossande det (förhoppningsvis) och var sedan piggare under dagen än vad jag hade vågat hoppas på innan. Annars har ingenting speciellt hänt, slutade 15:30 och valde att stanna hemma från träningen så jag ska bli helt frisk någongång.

Imorgon blir det inte heller någon träning, det spelar ingen roll hur jag mår. Istället ska vi ha en danskväll i vår skola tillsammans med alla andra nior i våran kommun på kvällen mellan 19-21:30.. På förmiddagen ska vi, för att förbereda oss antar jag, dansa från klockan åtta till lunch. Så det blir mycket dans imorgon, och det är väl inte direkt min grej.. Men det blir vad man gör det till.


play, stop, rewind.

  • The Script - The Man Who Can't Be Moved
  • A Fine Frenzy - Almost Lovers
  • Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
  • Flyleaf - There for you
  • Secondhand Serenade - Broken
  • Anna Ternheim - I'll follow you tonight

I'm only me when I'm with you


Att vara sjuk och sitta inne och leka soffpotatis en kall, grå söndag är precis lika tråkigt som det låter och blogginspirationen är nere på noll. Nu är det tv:n som gäller.

it takes time to write history

Trots en förkylning som vägrar ge sig åkte jag och pappa iväg till Nacka Gymnasium idag, för att kolla på deras Öppna Hus. Vi var bara där en liten stund och pratade med elever, lärare och lyssnade på lite informationsgenomgångar. Jag tyckte det verkade mycket bra, och kan verkligen tänka mig att söka dit. Men ännu har jag inte bestämt mig helt hur det blir, behöver fundera lite till.
Sedan har det inte hänt något alls. Jag har legat framför tv:n, tyckt lite synd om mig själv och kollat på handbollsmatchen mellan Sverige - Frankrike, som Sverige förövrigt förlorade. Nu är jag verkligen trött och det är dags att krypa i säng, godnatt..


en ny blogg.

Ja, så har jag också gått och skaffat en blogg som de flesta andra. Vi får se hur länge det håller i sig, men det är ju alltid värt ett försök, eller hur?


RSS 2.0