det är tufft att byta blogg

http://sannna.webblogg.se


the leaves may fall but the tree'll stand tall

Försov mig med en halvtimma imorse, på något sätt hade jag lyckats med att stänga av alarmet i sömnen och jag som vanligtvis brukar ta ganska god tid mig på morgonen fick plötsligt stressa för att inte komma sent till skolan. Men allt gick bra - bästa mamma erbjöd sig att skjutsa mig till busshållplatsen och jag hann faktiskt med en tidigare buss än den jag egentligen hade tänkt ta. Haha, väldigt lyckat!

Imorgon har jag mitt första riktiga läxförhör i gymnasiet - på löv. Vi ska kunna tjugo olika löv & barr. Hm. Önska mig lycka till! Kan behöva det tror jag...


don't wait

Helt slut efter en helg med födelsedagsfirande, myskväll, true blood, KM, tennismatch och andra saker. Det har varit en bra och rolig helg faktiskt!
Nu sitter jag med datorn i knät med top model på tvn och kommer nog sitta här resten av kvällen innan det är dags att säga godnatt. Imorgon börjar jag 8:30 med fysiklabb...


idol

Har precis tittat på Idol, det är ju nu i början med alla auditions som det är som bäst! Tycker det är så coolt med alla talanger som kommer in och visar att de verkligen kan sjunga, men samtidigt är det ju klart roligast med de som inte riktigt sjunger lika fint... Förstår inte hur vissa kan vara så övertygade om att de verkligen kan sjunga när de i själva fallet är helt tondöva?! Men utan dem hade det inte alls varit samma tv-program och inte ens hälften så kul att kolla på, så man kanske inte ska gnälla ;)
Fast hittills är det de här två som är mina idoler, hahah så bäst ! 


fattar inte grejen

Jag har testat spela Farmville på facebook. Ni vet, det där spelet som alla typ är besatta av. Men jag verkar tydligen vara den enda som tycker att det är skittråkigt?


"the greatest thing you'll ever learn is to love and to be loved in return"

Igår var jag med voltaire och sigrid, vi tjockade b&j och såg moulin rouge, den var faktiskt väldigt bra. Lite konstig i början kanske, men den blev bara bättre och bättre.


hela livet var ett disco

Hej igen bloggen! Det var ett tag sedan jag bloggade senast men hellre sent än aldrig, eller hur? Kan ju säga att jag blev lite förvånad när jag såg att det fortfarande var någon (några?) som kollar in bloggen då och då. Kan inte lova att uppdaterigen kommer att bli så mycket bättre nu framöver men något litet inlägg ska jag nog kunna slänga in lite då och då!

Just nu sitter jag här vid datorn förkyld och hostar och lyssnar på en massa bra musik, och vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Tänkte kanske fixa designen lite, känner att det kanske är dags för lite förändringar nu, har ju ändå haft den här designen ett tag nu!


bild från början av sommaren,


RSS 2.0