wasting time

Örebro i förrgår var verkligen hur kul som helst! Själva äventyrsbadet var något mindre än vad jag hade trott innan att det skulle vara, men det var ändå väldigt kul! Helt plötsligt blev man som elva år igen och vi kasta oss utför alla rutschkanor som fanns. Idag har jag flera blåmärken som bevis på att speciellt en bana gjorde ganska ont att åka i, haha. Vi var där hela dagen och innan vi åkte hem åt vi italienskt på en restaurang inte långt ifrån självaste badhuset. Yummie !
Igår sprang jag och S runt i forum ett bra tag, kom hem med några påsar också. Kvällen avslutades ute på ingarö, inte helt fel ;)

Efter att knappt ha varit hemma de senaste dagarna har det alltså varit ganska skönt att bara vara hemma idag... Solen tittade fram en liten stund och jag och mami kastade oss ut för att försöka bättra på brännan lite granna. Nu däremot, i just detta nu öser regnet ned. Svensk sommar eller vad?
Snart kommer hursomhelst farmor och farfar på fika, med sig har de farmors syster och hennes man vilka jag aldrig har träffat, eftersom de har bott i Australien i stort sett hela mitt liv. Trevligt att de får uppleva den riktiga, svenska sommarn med allt vad det innebär (regn). Shit vad det regnar!

en sak som irriterar mig,

Varför är Hurtful den enda låten av Erik Hassle på spotify? Okej, jag vet, läste bland kommentarerna till en låt att albumet skulle komma först den 19:e augusti och det lär väl inte komma upp på spotify innan dess. Men ändå. Det är grymt irriterande att bara kunna lyssna på hans andra låtar på youtube. Ni som tror att Hurtful är det enda som Erik Hassle har gjort har verkligen helt fel...



Inte bara hans musik som är speciell, utan även hans hår... ;)

hallon i mitt hjärta

Sitter och äter nyplockade hallon från grannens tomt, han är nämligen bortrest ett tag och eftersom vi tar hand om hans katter lite granna så får vi plocka hallon bäst vi vill från alla hans hallonbuskar. Eftersom hallon (och alla andra sorters bär) typ är bland det godaste som finns är det inte direkt någon man tackar nej till. Annars händer det inte speciellt mycket här hemma, har varit iväg och spelat tennis och badat med sigrid och emelie en stund på dagen. Det var kul att äntligen få träffa dem igen, de har varit bortresta och upptagna och allt vad det heter så vi har inte setts alls under hela sommarlovet (!)
Imorgon bär det av till Örebro med familjen och några kompisar och bada på något stort äventyrsbad som finns där, de kommer bli skitkul! Det är uppstigning vid åtta som gäller, lagom kul men det är sånt man får ta...
 


tvkväll

Sitter hemma och kollar på So You Think You Can Dance och så mycket mer lär väl inte hända denna tisdagskväll (okej jag erkänner, jag fick kolla på mobilen vad det var för veckodag... har noll koll på sånt nuförtiden). Jag gillar verkligen det programmet, tycker det är kul att se på alla som är så otroligt duktiga på att dansa. Nästan så man blir lite avis, själv kan man verkligen inte dansa. Dessutom är det rätt skönt att bara sjunka ner framför tv:n och ta det lugnt någongång. Det är väl bl.a. för det som sommarlovet är till för? Apropå sommarlov och sådana saker så är det ju faktiskt mindre än en månad kvar till skolstarten. Lite nervös är jag då jag inte känner någon som ska börja i min klass, fast det har sina fördelar det med såklart, att träffa lite nytt folk är väl aldrig fel.
Men nej, nu är reklamen strax slut och det börjar igen närsomhelst!


hej igen bloggen,

Nu var det ett tag sedan senast men det är så det kan bli ibland när det är sommarlov, bloggen är inte direkt det som prioriteras först ;)
Dagarna rullar på och det är så sjukt skönt med sommarlov att det inte är sant, frågan är om det ens finns något bättre. Dessutom har de som varit bortresta börjat komma hem nu och snart är det tennisvecka ute på saltarö. Sånt gillar vi !


grattis min vän <3


Idag fyller Empan 18 år hon också, GRATTIS.


grattis på artonårsdagen ♥

Grattis på födelsedagen tove !  :)


alla heter glenn i göteborg

Kom hem sent i fredagskväll från skärgården (som förövrigt var väldigt mysigt, det enda minuset var alla myggor. jag hatar myggor) för att på lördagmorgon åka till Göteborg med familjen. Vi åt på restaurang, var på liseberg och universeum och irrade runt bland alla spårvagnar. Jo, Göteborg är likt övriga västkusten väldigt fint, och vi träffade på minst fem snubbar som hette Glenn. Alla heter Glenn i Göteborg...
När vi åkte hem igår tog min ipods batterier slut (fast hellre den än mobilen!) och efter fem timmar nonstop i bilen var det väldigt skönt att komma hem till min älskade säng och för att få njuta av den första riktiga sovmorgonen på flera dagar. Med oss hem från Göteborg hade vi även 2 kg toblerone och 2 kg dumle, så nu lär det inte vara någon brist på choklad i sommar. Har man tur i spel så har man... ;)

 

syster fick leka packåsna, bror och jag.


rubrik.

Imorgon klockan sex (vilket innebär att vi måste åka hemifrån vid halv sex...) går båten ut till skärgården, ska nämligen ut och hälsa på mormor och morfar på deras sommarställe och stanna en natt. Där ute finns det bara skogsmulletv, ingen video/dvd och definitivt ingen dator eller internet så någon uppdatering lär det inte bli tal om. Men mobilen är med såklart, och vill ni något så är det bara att skicka iväg ett litet sms.. :)


och så var det juli

Till skillnad från de tidigare dagarna var solen i moln i princip hela dagen, men det var ändå jobbigt att spela eftersom det var så kvavt (stavning?). Nu är lägret iallafall slut men inte blir det någon sovmorgon imorgon, nej istället ska jag gå upp vid kvart över fem/halv sex. Suck, jag behöver verkligen sovmorgon!
Nu måste jag packa!

inte lika varmt idag

Om tio minuter ganska så exakt så måste jag börja gå ner mot bussen. Sista dagen på träningslägret (jag hade fel förut när jag skrev att det var fyra dagar, tydligen var det bara tre) och vet inte riktigt vad som händer sedan, vi får se om det händer något kul :) Men nu måste jag gå, ciao!


RSS 2.0