ibland blir man glad..

Idag när jag skulle leta fram ett par ballerinor som mamma slängt in långt in i någon garderob råkade jag hitta en av mammas gamla väskor som faktiskt var precis en sådan väska jag letat efter ett tag nu. Lagom stor med en lång rem så man kan ha den över axeln. Lite svårt att förklara kanske, men jag blev hursomhelst väldigt glatt överraskad. Dessutom så har vi sovmorgon imorgon (i fredags undrade vår lärare om vi ville ha sovmorgon eller vikarie...) och kommande vecka är den sista hela veckan någonsin i Hemmestaskolan, så det går bra nu kompis. Det går bra. Och jag hittade ballerinorna också förresten.


bilder från igår


för några var det efter tennisen dags för första doppet...

men vi var några som stod över



underbar helg

Den här helgen har verkligen gett en försmak på hur mitt sommarlov förhoppningsvis kommer att vara. Vädret har varit underbart, riktigt sommarväder med molnfri himmel och dessutom är alla läxor avklarade så jag har inte behövt tänkt på skolan alls. Uppdateringen har varit usel men det hoppas jag ni kan förlåta mig för, vem har egentligen haft lust att sitta inne vid datorn en sån här helg? Igår var det hursomhelst Sigrid Cup, en liten tävling som Sigrid brukar ha varje år för att fira sin födelsedag. Iår gick tävlingen till så att vi spelade dubbel, med en partner före lunch och sedan med en ny partner efter och vinnaren var den som samlat ihop flest game totalt. I flera timmar i gassande sol spelade vi tennis och det var flera som brände sig ganska så rejält... Jag klarade mig dock som tur var, är lite röd på halsen men det stör mig inte så mycket. Efter att alla matcher var avklarade åkte vi hem till Sigrid för tårta och presentöppning och allt sådant. Dessutom var det dags för tävlingsledningen att avslöja vinnaren som visade sig inte vara någon annan än lilla jag..! Klart att jag blev glad och nu står den så fina pokalen här hemma hos mig.

Idag har det varit en rätt så slapp dag, jag har mest umgåtts med familjen och försökt bättra på brännan lite granna. Ingen pepparkaka här inte, men lite färg har man nog fått iallafall. Såg sista delen av matchen mellan Nadal och Söderling på tv också, för er som inte är så insatta (i tennis kanske man bör tillägga) var det idag åttondelsfinal i Franska Öppna mellan de två och det hela slutade med att Söderling vann med 3-1 i set över världsettan. Som svensk borde man kanske vara stolt och glad över skrällen men det kan jag inte säga att jag är. Jag gillar inte Söderling något vidare, kan inte riktigt sätta fingret på varför men jag hade hellre sett att Nadal vunnit matchen. Egentligen brukar jag inte kolla på tennis på tv, jag håller med de som säger att det kan bli ganska långtråkigt i längden. Men matchen idag var faktiskt väldigt underhållande och de visade endast halva setet på tv (av någon anledning prioriterades cykel före..), så speciellt uttråkad hann jag aldrig bli.

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, och cred till er som orkade läsa igenom hela.. ;)


want you to notice when I'm not around

Fredag idag och ännu en skolvecka är slut. Förutom engelskan (som jag kommer bli klar med på lektionerna och därför inte behöver jobba hemma med) är i princip varenda liten läxa avklarad och det är bara en och en halv vecka kvar i skolan. Otroligt skönt men samtidigt lite läskigt.

Nu sitter jag här och är väldigt uttråkad. Men jag behöver få sova ut ordentligt i natt och imorgon ska jag upp ganska tidigt så det funkade inte riktigt att hitta på något kul ikväll. Lite trist, men redan klockan tio imorgon bitti ska jag träffa tjejerna och sedan blir det tennis hela dagen ute på ingarö. Det ska tydligen bli jättefint väder, soligt och varmt, så det kommer nog att bli väldigt lyckat.

things that never will be real

Pappa kom precis hem med varsin biobiljett till mig och min bror. Han hade tydligen fått dem från jobbet, men min papi gillar inte att gå på bio (fråga mig inte varför, jag älskar det) så han gav dem till oss. Tack pappa!



tjugoåttonde maj

Dagens humör:  trött och en aning uttråkad
Dagens måste:  bli klar med historiauppgiften, men det är jag redan
Dagens vill hända: något bra
Dagens frisyr: slarvig tofs
Dagens outfit: halvkorta jeans, linne och tjocktröja
Dagens personer: klassen!
Dagens beroende: alltid musik
Dagens dryck: vatten 
Dagens dåliga: att det var jättestressigt imorse..
Dagens bra: mindre än två veckor kvar till sommarlov! Fast det är både bra och dåligt..
Dagens planer: mys hemma. ensam..
Dagens längtan: någon
Dagens låt: låten jag lade upp igår, "A lonely september" med Plain White T's
Dagens vill ha: nya kläder.. och lite andra saker såklart
Dagens saknad: solen! vart tog den vägen?

sometimes you can't make it on your own

Idag var det den näst sista vita dagen någonsin och likt de flesta vita dagar jag haft under min tid på Hemmestaskolan var dagen rätt så värdelös. Jobbade engelska och gjorde lite finjusteringar på min bild, men jag tror jag ägnade lika mycket tid åt att spela kort som att plugga... Egentligen skulle vi ha gjort laborationsdelen av det nationella provet i biologi (vi på vår skola har haft nationella i biologi bara på test) idag men vi fick skjuta upp det tills imorgon eftersom ingen hade informerat oss om det innan. Personligen hoppas jag dock att det inte blir av alls, det känns så onödigt eftersom vi har en vikarie nu de två sista veckorna och alla no-betyg redan är satta. Det är ingen lätt liten labb vi ska göra heller, vi ska ut och springa och jämföra pulser osv. Jag håller tummarna för att det regnar imorgon så vi får skjuta upp det ännu mer och förhoppningsvis slippa det helt..


bra. bättre. bäst.



Plain White T's - A Lonely September

but what I wouldn't give to have one more chance tonight

Höll precis på att skriva att det var måndag. Men nej, onsdag idag. En helt vanlig onsdag som har varit hur lugn som helst, jag har knappt något att berätta. Skolan rullade på, gjorde i princip inget vettigt och slutade som vanligt tidigt från spanskan. Tränade lite tennis även om det inte är någon tränare i hallen, de är borta i Frankrike och kollar på Franska Öppna. Åh, jag vill också.. Bara att åka till Paris och strosa runt på gatorna låter helt underbart. Efter gymnasiet ska jag ut och resa, jag vill se världen, inte bara sitta hemma här ute på Värmdö i mitt rum och se på bilder på datorn.


bilderna är väldigt mycket snodda från lollie


på båten

lollo, hedvig och jag

visby


sommarkänslor

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast och ganska mycket har hänt. Under Kristi Himmelfärdshelgen var jag med klassen på klassresa till Gotland, som när man tittar tillbaks på den så här i efterhand blev väldigt lyckad. Jag älskar min klass och att vi ska splittras om ganska exakt två veckor är helt sjukt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att komma tillbaka till Hemmestaskolan i höst men jag vill inte säga hejdå till mina vänner, att hålla kontakten med alla är något man önskar man kunde göra men tyvärr tror jag inte det kommer att bli så lätt...

Igår hände väl inget speciellt direkt, skola som vanligt (fast jag var allt annat än pigg, höll på att somna under NO:n..) och träning efter det. Jag råkade av någon dum och väldigt korkad anledning packa ner mina gamla tennisskor vilket resulterade i några skavsår, som gjorde att jag valde att hoppa över träningen idag.. Då känner man sig verkligen jättesmart. Istället för att träna gick jag direkt hem från skolan och lade mig på altanen och stekte i någon timma. Vädret har både igår och idag varit helt underbart.. Sol och tjugo grader. Det gillar vi!

they say bad things happen for a reason

Bara för att jag skrev sådär i förra inlägget, att det inte skulle ta speciellt lång tid att ordna det sista med spexet, skulle ju såklart allt börja krångla. Verkligen jättekul, och först två timmar senare är allt klart...

Nu håller jag på och packar inför Gotland imorgon.. Det blir vad man gör det till, och jag hoppas verkligen att det blir bra.
 
Gammal favorit i repris, vet att jag lagt upp den förut men den är så bra så den förtjänar att komma upp en gång till.
 

The Script - Break Even

it don't break even

Jag är sjukt trött. Sov så dåligt i natt så det inte är sant och har gått runt hela dagen som en zombie. Smart där Sanna!
Tjejerna från min stuga (minus Mika) var här precis då vi skulle planera vårat spex vi ska ha någon kväll på under klassresan. Vi var lite sent ute då vi åker imorgon men efter att ha suttit ute i friggan i två timmar är det i princip klart nu. Jag har lite grejer jag måste fixa bara, men om jag har tekniken på min sida ska det inte ta speciellt lång tid... Det är nog dags att börja med det nu så jag får det överstökat någon gång.


nu ska jag leva livet

Ett litet inlägg om gårdagen kanske vore trevligt? Det hände ju ganska så mycket om vi säger så, sista dagen av Hemmestafestivalen '09 och allt, dessutom vore det ganska skönt med en liten paus i pluggandet om vi säger så. Sitter och försöker plugga lite religion, som kan bli rätt så segt efter ett tag.

Igår var det ju då den stora dagen, när det var spelningar för skolan och allt. Två föreställningar, en före och en efter lunch och det gick väl helt okej! Som vanligt var föräldraföreställningen lätt den roligaste, men då är ju publiken en aning mer taggad så det är väl inte så konstigt egentligen. Vi kom inte på placering någon gång men vad gör det, vi hade kul ändå och det var inte direkt för att vinna som vi var med. Det ska bli kul att se värmdöfestivalen sedan, heja hemmesta säger jag bara!
Efteråt var det en timma fys + en timma tennis som gällde. Jag var redan innan det helt slut så ni kan nog förstå hur trött jag var efteråt..

coldplay är bäst

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


life is a roller coaster

Rubriken stämmer in så jävla bra. Livet är verkligen en bergochdalbana, ena stunden kan man vara på toppen för att i nästa ögonblick vara så långt ner man kan komma. Det kan hända så fort att man knappt hinner reagera.


Men vet ni vad? Man är aldrig ensam på den där bergochdalbanan och det är de människorna som sitter bredvid dig och håller dig hårt i handen när du blir rädd som är dina riktiga vänner. Jag är en sådan som har väldigt svårt för att helt släppa in folk, jag kan verkligen inte, hur gärna jag än vill, berätta exakt vad jag tycker, tänker och känner för någon. Antar jag är rädd för att bli sviken. Men när jag kom till tennisen idag och träffade världens bästa vänner fattade de genast att jag var nere. Riktiga vänner som ställer upp, även om de aldrig får höra riktigt hela historien. Fan, jag fattar inte hur de kan stå ut med mig, men för att de gör det älskar jag dem något enormt. Världens bästa vänner, hela bunten. Sommaren kan inte bli annat än bäst med er, fan vad jag älskar er.

    

hemmestafestivaaaalen '09!

Dagen började då med att gå upp till skolan bara för att göra ett läxförhör på SO:n, som jag tror gick bra. Sedan var det direkt till Gustavsbergsteatern för genrep och efter lunch var det dags för den första föreställningen som var för några från vik skola och femmorna i hemmesta. Det kanske var några fler också, jag vet inte riktigt men det var ganska tomt i teatern. Hursomhelst gick det verkligen skit den spelningen och det var ju lagom kul..
Efter det åkte jag med några kompisar tillbaks till våran älskade skola igen, för att jag behövde snacka med vår no-lärare. Eftersom hon är höggravid ska hon typ sluta för terminen nästa vecka, och hon har redan satt alla betyg och jag hade inte fått reda på mina slutbetyg än så jag ville fråga henne om dem. Blev glatt överraskad och det är ju inte helt fel. Tillbaks till Gustavsberg sedan för tidig middag (suuushi!), men vi ville av olika anledningar inte äta på själva sushistället och eftersom det var låst till foajén hamnade vi tillslut på vedugnspizza's uteservering.. Sedan hängde vi lite i centrum (tillsammans med några andra tuffingar, haha..) innan det var dags för föräldraföreställningen som iallafall för mig gick väldigt bra!
Nu är jag hemma, har precis tagit en dusch och lyssnar på deppiga låtar på spotify.. Fanfanfan.


fanfanfan.

Helvete, varför ska det alltid bli fel?

I need you

Slapp dag idag, men det klagar vi inte på! Det var rep i musiksalen inför Hemmestafestivalen i princip hela dagen så jag hann endast vara med på några lektioner och inte var de speciellt seriösa, på matten spelade vi monopol och fick sluta en halvtimma tidigare från spanskan..

Imorgon drar festivalen som sagt igång och det kommer bli sjukt kul. Ett genrep och två föreställningar, lite sorgligt bara att det är absolut sista gången vi får vara med...


jag vill gå på bio!

Det tog en stund innan jag rörde religionsboken men jag tog en glass och tvingade mig själv att iallafall läsa igenom kapitlet, men det visade sig att vi redan hade gått igenom det mesta i skolan redan så det var inte så mycket nytt vilket kändes skönt.
Nu har jag mest suttit och kollat på en massa olika trailers för olika biofilmer, och kommit på att jag verkligen vill gå på bio! Det är ganska många filmer som går just nu jag skulle vilja se, t.ex. Änglar och demoner, Män som hatar kvinnor (nej, till skillnad från alla andra har jag inte sett den än), Wolverine.. Någon som har lust att gå med mig? (a)


Angels & Demons

I'm in love with a fairytale, even though it hurts

Och juste, grattis Norge! Hoppas Sverige kan skicka en lite bättre låt nästa år.. ;)


bakluckeloppis

Kom precis hem från bakluckeloppisen ute på Siggesta, efter att ha varit där sedan 9:30 imorse. De sista pengarna till klassresan till Gotland skulle skrapas ihop så klassen hade samlat ihop en massa olika konstiga föremål som vi skulle försöka sälja. Det var verkligen sjukt mycket grejer och jag tror knappt att vi hade sålt en fjärdedel av det när jag åkte. Vi hade nämligen delat in oss i två olika grupper - en som tog det första passet på morgonen och en som tog eftermiddagspasset och jag var alltså i förmiddagsgruppen.
Just nu är jag rätt seg, men det var ändå rätt så kul att vara där ute. Eller ja, i slutet blev jag lite smådeppig menmen.. ^^ Fast förlåt Néa för att jag kanske inte var världens roligaste reskamrat på vägen hem.
Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, måste nog ta och läsa lite på religionen också. Nästa vecka kommer annars bli väldigt skön, det är bara Hemmestafestivalen och sedan Kristi Himmelfärd - och då åker vi till Gotland!

lördag

Idag har jag spenderat drygt fem eller sex timmar nonstop med en massa fem- och sexåringar. Då kanske det inte är så konstigt att jag just nu är sjukt trött på alla som dramaqueens som bryter ihop när tårtbiten ramlar och små pojkar som inte kan förstå att andra människor inte tycker det är så jättemysigt att försöka lära ut en forehand till små barn som jämt står med ena fingret i näsan.
Men nu är jag hemma och det är skönt, bara jag och lillebror hemma fast de andra kommer nog hem om bara någon timme eller kanske två.


jag & min rosa dator


Igår när släkten var här på middag + tårta var det många som var nyfikna på min nya dator. Vissa visste redan att den var rosa, andra blev en aning förvånade men alla tyckte den var väldigt tuff! Fast det som de flesta tyckte var mest uppseendeväckande med den var inte att den var rosa, istället var det webcameran som var väldigt imponerande... Haha ;)






kalas

Om bara tjugo minuter kommer huset bli fullt av uppklädda och uppspelta små fem-och sexåringar. Nu har alla ballonger blåsts upp, Hello Kitty-plasttallrikarna lagts ut på bordet i uterummet och lillasyster går otåligt runt i hela huset och frågar varannan minut hur långt det är kvar tills alla kompisar kommer med presenterna. Vid 13 sticker ungarna men även jag, då är det dags att jobba och pga det missar jag även min kusins födelsedagsfirande.. Han fyller tjugo år i veckan, så det är lite surt att jag missar det även fast vi inte är speciellt nära. Han har också precis förlovat sig med sin flickvän och det är ju hur kul som helst för dem, men det känns lite konstigt då han bara är fyra år äldre än mig..

freeeedag

Idag är det fredagen den femtonde maj tvåtusennio och min lillasyster fyller sex år, så närsomhelst kommer släkten hit på middag för att fira. Slutade tidigt idag från matten eftersom det fortfarande är några som har muntliga nationella prov i matte, och då får vi andra ledigt. Eller nja, vi har fått en hemuppgift men den fixar man snabbt. De som går i den andra mattegruppen var tvungna att stanna kvar typ två timmar extra, haha..
Ojdå, nu ringer det på dörren så det är väl dags att vara lite social med släkten. Vi hörs!


summerlovin'

Idag har jag skrivit en uppsats och lämnat in ett arbete och det känns verkligen helt sjukt, för de enda stora sakerna som är kvar nu i skolan är i princip ett religionsprov om islam och så måste jag skriva en egen låt till musiken. Och kanske, kanske att jag måste skriva ett extraarbete i samhällskunskap för att höja betyget men jag hoppas verkligen jag slipper det för jag är inte ett dugg taggad och jag längtar som en galning till sommarlovet. Det är typ det enda jag snackar om, det är faktiskt bara tre och en halv vecka kvar till skolavslutningen..


bästa

Just nu sitter jag och verkligen försöker fokusera på lite plugg som jag måste få gjort tills imorgon, men jag hittar inte den informationen jag letar efter (väldigt irriterande) och jag tycker det är tråkigt att sitta och plugga nu när jag faktiskt är ledig från skolan! Kompledig för en danskväll vi hade i januari, närmare bestämt. Att vara ledig är ju inte helt fel men att spendera hela dagen med plugg vet jag inte om jag tycker känns så kul. Som tur är har jag ju gjort lite andra väldigt roliga saker både idag och igår, så det är jag ju glad för ^^

Nej, måste jag nog fortsätta med att försöka hitta lite information om värmekraftverkens utveckling..


only fools fall in love

Direkt efter att jag kommit hem från träningen idag (fick träna inhomhus..) och ätit satte jag på datorn för att börja med att fixa återställningsskivor, som det så tydligt stod på varenda liten broschyr att man skulle. Först sade den att det skulle ta 150 minuter att kopiera allt, men som tur var tog det bara 1½ timme istället för 2½ timmar..
Nu har jag med lite hjälp av filip laddat ner msn också, inte windows messenger (som jag verkligen hatar) men inte det nya heller (som inte heller är speciellt bra) utan den bra versionen som har delade mappar. Vem var det egentligen som bestämde att man skulle ta bort de delade mapparna? Inte någon vidare smart person iallafall..


elfte maj

Skoldagen flöt på som vanligt antar jag, fast det var lite segt att jag och några andra i min klass som ska vara med i hemmestafestivalen fick sitta kvar tjugo minuter längre än de andra på spanskan.. Eller nja, det stämmer nog mer att säga att de fick sluta tjugo minuter tidigare.
Sedan på väg till träningen får jag reda på att det är uteträning som gäller, yaay! Jag älskar att spela utomhus, fastän det alltid verkligen går rakt åt helvete första gången man spelar ute. Det gjorde det idag, dessutom tog det bara tio minuter innan näsan började rinna och huvudet började kännas tyngre. Dumma pollen, jag är inte allergisk men känslig säger de på vårdcentralen. Som tur är störs jag inte så jättemycket av det, det är när jag spelar tennis utomhus eller joggar i skogen som det kan vara jobbigt. Jogga fick vi göra idag också, eftersom vi var sex stycken som skulle samsas på en bana fick vi springa ut två och två i ekedalsrundan. Det gick väl helt okej, men man har ju haft betydligt bättre kondis om vi säger så.

Imorgon väntar nationella prov i biologi, vi får se hur det går. Enligt vår lärare ska det nämligen vara ganska svårt... Aja, det blir som det blir. Annars är det träning som vanligt men inte så mycket mer vad jag kan komma på just nu.


and I fell in love at first sight

En halvtimma innan träningen fick jag äntligen det där smset från mamma, att hon hade hämtat ut min älskade dator från posten. Så nu bloggar jag från en rosa dator!


söndagkväll

Det har varit en bra helg, som har gått alldeles för snabbt. Men det gör väl alla helger? Imorgon är det hursomhelst måndag och dags för en ny vecka, dessutom är det bara fyra och en halv vecka kvar till sommarlov vilket betyder att det bara är några veckor kvar till klassresan till Gotland, och det känns helt sjukt.

en låt som sätter sig på hjärnan



Wonderful - Gary Go

my heart is still beating

Dagen har varit som vilken fredag som helst, lektionerna rullade på som vanligt och allt var frid och fröjd i skolan. Idrotten var sjukt kul, vi körde en hinderbana med norsk fylla och jag skämde ut mig ganska rejält.. Men förhoppningsvis fick jag några på lite gladare humör, så det bjuder jag på ^^

Efter skolan åkte jag in med Sissel till Nacka Forum för att kolla på lite mer saker inför balen, och jag hittade lite fina grejer faktiskt. Idag är det dessutom exakt en månad kvar, för den som är intresserad.

ps, min dator är på väg hem till mig just nununu!


jag har tråkigt...

OM DIG...
1. Namn: Susanna, men alla kallar mig Sanna.
2 Bor: Värmdö
3. Syskon: Två småsyskon, en bror & en syster
4. Ålder: 16
5. Född: 28 april 1993
6. Ögonfärg: Blå/grå
7. Längd: ca. 173 cm
8. Skostorlek: 39
9. Höger eller vänsterhänt: Höger
10. Stjärntecken: Oxe
11. Hårfärg: Åh, jag vet inte riktigt vad man ska säga. Ljusbrunt? Mörkblont? Något sådant iallafall.

DAGENS...
1. Låt: "Wonderful" - Gary Go 
2. Saknad: <3
3. Kläder: Ehm, jeans, linne och kofta
4. Smink: Mascara
5. Underkläder: Trosor och bh såklart..?
6. Mat: Äh, orka skriva allt här?
7. Köp: Ehm få se... Två långa linnen, en t-shirt, en balklänning, två par örhängen.. Tror det var allt.
8. Göra sen: Msn, Tv
9. Godis: Inte ätit godis idag
10. Pinsammaste: Tror inget riktigt pinsamt hände idag.

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om att plocka svamp: Nej
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler: vet ej?
3. Tycker du att du själv är söt/snygg: Nej
4. Du ger mycket komplimanger till andra: Försöker väl ^^
5. Är du nöjd med ditt förnamn: haha, egentligen inte
6. Du tycker att du själv är smart: Ganska smart är jag väl
7. Vad är det sämsta hos dig: Idiot
8. Vad är det bästa hos dig: Jag vet inte
9. Har du bra självförtroende: Tillochfrån
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datan: Beror på, olika från dag från dag
11. Du tycker om att vara med tjejer: Ja, det gör jag väl.
12. Känner du dina grannar: Ja, lite ytligt sådär.
13. Vad har du för färg på dina underkläder idag: Gråa..
15. Svär du ofta: Ibland så.
16. Gillar du skolan: Inte när det är massa prov och stressigt.
17. Har du någon gång skolkat: Nja.. Det beror på vad man menar med "skolka".
18. Spelar du något instrument: Nej, inte på riktigt
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i: Fotboll, teater, tennis.
20. Har du några tatueringar: Nej
21. Har du några piercningar: Bara i öronen.
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: Borde jag räkna? Men jo, det gör jag ofta.
23. Tycker du om djur: Jadå.

BRUKAR DU...
1. Sova: Eh, ja
2. Ta mediciner du inte borde ta: Nej
3. Röka: Aldrig
4. Snusa: Aldrig
5. Skada dig: Händer väl då och då
6. Klä dig i svart: Ja
7. Hata folk: Händer ibland, tyvärr..
8. Lita på folk: Har svårt för det, litar bara fullt på några väldigt få.
9. Skada dig med flit: Nej
10.Drömma mardörmmar: Ja det händer
11. Gå i skolan: Ja
12. Gå i kyrkan: Inte gjort det sedan konfan och har inte direkt några planer på att göra det igen heller..
13. Ljuga: Alla gör väl det någongång.


NÄR...
1. Åt du senast: Vid middagen
2. När läste du en bok senast: Igår
3. När köpte du något: Idag
5. Sjöng du senast: Ett par dagar sedan
6. Klagade du senast: När det var kö och bussen körde i 70 cm/h...

HAR DU...
1. För många vänner: Kan man ha för många?
2. Förföljelsemani: Nej
3. Någon annan psykisk sjukdom: Nej
4. Skadat något: Jag vet inte..
5. Färgat håret : Har slingat, men det var ett tag sedan nu
6. Några piercnings: Bara i öronen (har jag inte redan svarat på det?)
7. Några tatueringar: Nej (det har jag väl också redan sagt?)
8. Egen dator: Ska få om några dagar...
9. Gjort bort dig rejält: Jadå..

ÄR DU...
1. Snäll: Fråga mina vänner, så får du nog det bästa svaret.
2. Snygg: Nej
3. Söt: Ne
4. Lång: Hyfsat
5. Kort: Nej
6. Klantig: Ibland
7. Tönt: Alltid. Men töntar är tuffa.


life will smile for you

Jo, jag vet, jag har inte direkt uppdaterat min lilla blogg speciellt flitigt nu på senaste tiden, men ibland har man varken lust eller ork att sätta sig och skriva. Ibland, på senare tiden ganska ofta, lockar tv:n eller msn desto mer. Men som ni märker sitter jag här nu och tänkte berätta lite om min dag! Vår skola har en vänskola i Nicaragua som vi årligen samlar in pengar till, under de tidigare åren har det alltid varit en hundring men iår var det bara 75 kronor. Ingen aning om varför de bytte, men någon anledning har de väl. Hursomhelst får vi en dag ledigt, då vi ska samla ihop de här pengarna. I fjällen hade jag lovat pappa att jag kunde hjälpa till och rensa jordgubbslandet. Ett tips till alla er där ute: Gå aldrig med på något innan ni vet exakt vad ni ska göra och under vilka förutsättningar. Det felet gjorde jag, då jag inte visste att vårat så kallade "jordgubbsland" mer var en äng med några jordgubbsplantor på.

Jag började klockan åtta, och höll på till klockan elva.. Men jag kan inte säga att jag var speciellt effektiv, jag tog några små pauser då och då för att störa några vänner med lite sms.. ;) Att höra mobilen plinga till då och då gjorde det lite mer uthärdligt iallafall.
Sedan tog jag en dusch och fixade iordning mig och mötte Sissel i stan, vi gick runt och letade efter balklänningar och så. Néa anslöt sig sedan till oss, fast hon hade redan fixat sin klänning. Både jag och Sissel hittade våra klänningar tillslut, men jag behöver skor och väska också.. Gah, det är mycket att fixa inför balen.
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg... Men ni kan ju alltid se det som kompensation för att jag varit tämligen oaktiv de senaste dagarna ;)


tuff tuffare tuffast


Har ni sett en tuffare dator? Nej, trodde väl inte det.. Hursomhelst är den beställd nu, från Dustinhome.se. Ingen mus däremot, men eftersom pekplatta är tusen gånger bättre än en mus så spelar det inte så stor roll. Även om musen också är väldigt tuff.

Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta innan jag får hem den, eftersom den inte finns i lager. Lite surt är det allt, då den fanns inne senast när jag kollade igårkväll.. Ordern är iallafall ivägskickad och nu är det bara att vänta.

söndagkväll

Det blev lite ändrade planer för kvällen, egentligen skulle jag vara med en kompis men det blev inte så.. Istället har jag umgåtts lite med familjen och kollat på tv med en påse godis som emil fått från sin hockey, vilket inte är helt fel det heller. Imorgon är det studiedag i skolan vilket innebär att jag är ledig, dessutom är det mammas födelsedag så släkten kommer hit på kvällen. Tyvärr har jag ju tennis då, men förhoppningsvis är de flesta kvar hemma när jag kommer hem från träningen.


trasig mobil..

Under den senaste veckan har min mobil börjat krångla ganska mycket, knappar vill inte fungera som de ska och skärmen kan ibland bli jättekonstig så man inte ser något alls. Förut har jag bara startat om den så har allt varit som det ska, men imorse ville det inte alls fungera så på tisdag ska mamma lämna in den på reparation. Som tur är går jag inte mobillös för det, jag lånar mammas gamla jobbmobil så länge. Den är inte helt repfri eller speciellt avancerad, men visst funkar den.. Det är bara det att jag vill ha min mobil...


lördaag

Det var riktigt jobbigt att gå upp imorse, även om jag hade sett till att lägga mig i tid igår. Men jag skulle upp och hoppa in för en kompis och jobba tre timmar på morgonen, så det fanns ingen tid att ligga och lata sig i sängen.. Nu är jag ganska trött, det även om de flesta ungarna jag tränar är söta så är det ganska jobbigt att stå nere på banan fem timmar. Dessutom finns det nog inget mer deprimerande att gå in i en unken tennishall när det utomhus är varmt och en helt molnfri himmel.. Hoppas det är lika fint väder imorgon, och det får gärna blåsa lite mindre då..


första maj

Första maj idag, hoppas ni få som trots allt läser min blogg hade en bra valborg igår. Själv var jag med några kompisar och gjorde lite saker, tillslut hamnade vi uppe i friggan och kollade på film. En lyckad kväll och jag hade väldigt kul, tack hörrni <3.

Fredag idag, fast det känns som en söndag. Hur går det ihop? Hursomhelst är det jätteskönt att inte behöva gå till skolan förrän på tisdag, har inga direkta planer för helgen utan får ta det som det kommer. Imorgon ska jag jobba iallafall vet jag, och på måndag kommer släkten för att fira mamma som fyller år :)


RSS 2.0