äntligen är det klart

Juste, idag publicerades ju även de slutliga intagningarna till gymnasiet i höst och jag kom in på mitt förstahandsval! Sjukt glad är jag, och till hösten blir det alltså natur utland på nacka gymnasium som gäller..!
Men jag är väldigt nyfiken på hur det gick för er andra, kom ni in på era förstahandsval?

know what I should do but I just can't turn away

Åh vad trött jag är! Gick upp tidigare än vad som egentligen borde vara tillåtet på sommarlovet (halv sju), för att packa de sista och fixa iordning matsäcken. Var nämligen på träningsläger idag, ett dagsläger med klubben borta i Sickla. Första dagen av fyra och det gick ändå rätt hyfsat med tanke på att det var ett tag sedan man spelade senast och att det var väldigt varmt på banan... Till och från var det lite skugga på banan men för det mesta låg solen på hela tiden. Som tur var låg det nära en liten sjö som vi badade i på lunchen, sjukt skönt var det kan jag lova.
Och äntligen har sara kommit hem från irland! Jag har saknat dig.


just nu...

Ligger jag ute på altanen med min knallrosa dator och bättrar på brännan lite granna. Hur skönt som helst, men nu börjar batteriet ta slut ser jag. Dags att bära in lilla datorn.
 

I know everything and nothing

Jobbade idag igen, men för mig var detta sista dagen. Själva lägret håller på imorgon också men som ni förstår är det inte tänkt att jag ska jobba då. Att slippa bli väckt av väckarklockan och istället sova ut kommer att bli hur skönt som helst men samtidigt måste jag säga att det inte har varit lika jobbigt att jobba som jag hade trott innan att det skulle vara. En annan sak som kommer bli ganska skönt är att äntligen kunna tillbringa dagen utomhus, i solen, istället för instängd i en tennishall.. Och jo, jag är lite besviken också över att jag på grund av jobbet idag missade att gå på bio med en massa från gamla klassen (usch, gillar inte att skriva så). Menmen, förhoppningsvis kommer det fler chanser även senare i sommar :).
Nu ska jag fortsätta med att uggla framför datorn och njuta av att ta det lugnt. Nästa vecka blir det fullt upp ser det ut som, först tennisläger (då det är min tur att spela, utomhus!), sedan kanske en snabbvisit i skärgården innan det är dags för en helg i göteborg.


jag älskar sommarlov

Efter sex timmars jobb (varav cirka fyra timmar mellan 11-15 tillbringades instängd i en tennishall istället för ute i det underbara vädret) träffade jag T & E i Mölnvik. Efter en lite vinglig cykelfärd på en halvtrasig cykel var vi hemma hos E där vi lade oss på luftmadrasser på hennes pool och njöt av solen, jordgubbar, snackade om lite allt möjligt och lyssnade på bob dylan. Behöver jag ens säga hur underbart det var?
Imorgon blir det jobb igen, men det är det enda jag ska jobba i sommar och sedan är jag fri. Fast det är inte helt fel att jobba heller, idag fick jag t.ex. höra av en liten kille att han tyckte jag var söt... Så gulligt!


gammal men bra musik.

Caesars - It's not the fall that hurts

All my life i've been fall- fall- falling apart,
Been tumbling down quick first right from the start
I never learned just get up and go on
Until I'm just knocked right off of my feet

But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground
Cuz it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground

chasing dreams

Hej igen bloggen. Uppdateringar kommer lite då och då som ni märker, jag gör mitt bästa för att försöka hålla lite liv i bloggen. Igår var jag ute på fagerholm och spelade tennis med bästa sigrid, det hade varit nästan två veckor sedan jag spelade tennis senast så det var väldigt skönt att äntligen kunna få slå några slag. Som tur var gick det inte helt åt helvete som det brukar göra när man inte har spelat på ett tag...

Sigrid följde sedan hem med mig (efter att vi åkt runt till lite andra ställen, haha) och vi hade myskväll uppe i friggan med b&j's och filmer. Vi såg bl.a. I taket lyser stjärnorna, och även om jag inte brukar gilla svenska filmer speciellt mycket tyckte jag faktiskt den var ganska bra. Sedan hon stack imorse har jag bara tagit det lugnt här hemma med bror, väldigt skönt att ha sådana dagar ibland tycker jag även om jag kan bli en aning rastlös ibland.


the hangover

Jag och bror såg som sagt the hangover (eller "baksmällan" som var den svenska titeln) idag i sickla. Jag vet inte hur jag ska beskriva den riktigt, men jag lovar att man verkligen skrattade till vissa gånger. Så jo, även om jag igår var lite småsur över att det var 15årsgräns på de filmer jag helst ville se ångrar jag inte att vi såg den här filmen.


bio med bror

Hej igen bloggen! Förlåt för att det är så dålig uppdatering, men som jag sagt förut i något tidigare inlägg så är det fullt upp med annat. Visst, det är skönt att bara vara hemma och slappa, men samtidigt är det kul också att ha lite grejer att göra. Idag blir chilldag, ska in till Sickla med bror för att kolla på bio. Det blir nog så att vi ser "Baksmällan" då det i princip är den enda film som inte har en åldersgräns på 15 år. Eller ja, vi kan ju alltid se den nya Alfons Åberg-filmen...

Och äntligen är det sol!

så kan det gå när man har tråkigt

Hur gammal är du om fem år? 21 år.
Vem var den sista du träffade? Min lillasyster
Hur lång är du? Runt 173 cm tror jag
Vilken var den senaste filmen du såg? Bolt med lillasyster.. Haha
Vad är dagens planer? Ja, det är knappt tjugo minuter kvar på den här dagen.. Men jag ska väl bara försöka fördriva tiden tills mor o far kommer hem. 
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på till vem, och på situationen.
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? Några timmar sedan
När vaknade du imorse? Ehm.. Runt halv tio skulle jag gissa. 
Vilken är din favoritplats? Svårt att säga någon speciellt plats, men där mina vänner är :)
Vilken plats föredrar du minst? Samma sak där som på frågan innan, svårt att säga någon speciellt plats..
Var tror du att du befinner dig om 10 år? Antagligen är jag kvar i Stockholm, kanske att jag fortfarande pluggar eller att jag har börjat jobba.
Vad skrämde dig som barn? Mördare, tjuvar och mörker..
Vad fick dig att skratta senast? När jag och syster kollade på film.
Är du för ung för att äga vinylskivor? hah, ja!
Har du stationär eller bärbar dator? Rosa bärbar!
Sover du med eller utan kläder? Shorts och stor tshirt.
Hur många kuddar har du i sängen? 1 när jag sover
Hur många landskap har du bott i? 1
Har du nån gång spytt på fyllan? nej?
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror helt på väder.
Är du social? Beror på humör 
Vilken är din favoritglass? Jag älskar glass, men det går inte att bara välja en.. 
Tycker du om kinamat? Har typ aldrig smakat
Tycker du om kaffe? Nej
Vad dricker du till frukost? vatten eller mjölk 
Sover du på nån särskild sida? Nej, det varierar
Kan du spela poker?  tyvärr inte :(
Tycker du om att mysa? Om jag gör...
Är du en beroendemänniska? har lätt för att bli beroende av människor.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, inte vad jag kan komma på just nu.. Känner dock folk som fyller år dagen innan och dagen efter.
Vill du ha barn? Ja, inte nu men i framtiden så javisst.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och den spanskan jag lärt mig i skolan.
Föredrar du havet eller en pool? Beror på, men tror det är oftast pool
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
Har du nån gång testat narkotika? nej
Vad var det senaste du stoppade i munnen? En cashewnöt
Vem är den roligaste människan du känner? Haha, alla mina vänner såklart!
Välj ett ärr på din kropp? Ett på näsbenet precis mellan ögonen. Fick det när jag var liten, snubblade på en mattkant så jag slog i huvudet i bordskanten. Aj.
Vad har du för ringsignal? Erik Hassle - The thanks I get 
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Flippan har ärvt en hel del, tror även det finns i garaget.
Flirtar du mycket? Nej inte direkt.
Var togs din profilbild till din blogg?  I mitt rum
Kan du byta olja på bilen? verkligen inte!
Har du fått fortkörningsböter? nej 
Vilken var den senaste bok du läste? håller på och läser "Låt den rätte komma in".
Läser du dagstidningen? ibland så, på helgerna.
Prenumererar du på någon tidning? ja
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Ingen aning.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning... 
När var du i kyrkan senast? I onsdags på skolavslutningen.
Vilka personer utmanar du? Alla som läser detta!


tråkigt

Har som sagt varit barnvakt hela kvällen idag, sitter nu uppe och väntar på att mami & papi ska komma hem från den där festen någon gång. Är riktigt trött nu och har verkligen ingenting att göra.. Kanske att man kan hitta någon rolig lista någonstans? Ja vi får se.

Herregud vilket onödigt inlägg, men har man tråkigt så har man..


I wish I could go back and tell myself what I know now

Ute regnar det och är cirkus tretton grader varmt (kallt?). Inget vidare sommarlovsväder med andra ord, men jag hoppas verkligen det kan klarna upp till nästa vecka. De senaste dagarna har varit lugna, en skön start på lovet. Är lite småsur bara på att verkligen alla åker bort nu, o de som inte gör det är upptagna med annat. Men som tur är så stämmer det ju inte riktigt att exakt varenda liten vän är bortrest, utan det finns såklart några hemma som man kan umgås lite med. Jag har verkligen börjat bli väldigt sällskapssjuk på sista tiden, att sitta inne hemma är riktigt tråkigt och inte alls någon höjdare. Då är det bra att man har sina vänner! Även fast de förmodligen kommer att ha tröttnat på mig när sommaren är slut, hehe...
Ikväll blir jag dock ensam, eller ja, syster kommer ju vara hemma såklart. Ska nämligen vara barnvakt åt henne medan mamma och pappa är på fest, eller "sommarfest" som de kallade det för i inbjudningen. Tyvärr är inte vädret det bästa men för mamma och pappas skull hoppas jag det blir bra ändå. :)


sommarlooooov!

Jag tror inte riktigt att jag har har förstått att det är sommarlov, det känns mer som om det bara är en vanlig helg. Men det är faktiskt sommarlov! Inga prov, inga läxor, inga andra jobbiga skoluppgifter och ingen väckarklocka som ringer vid halv sju på ungefär tio veckor. Egentligen har jag inga stora planer inför sommaren, mest ska jag nog vara hemma och umgås med vänner och familj. Äta glass, bada, sola, grustennis - och massa andra saker som man gör på sommaren! Troligtvis kommer det även att bära av till Örebro och Göteborg (liseberg!) någongång.
Något jag måste göra är att pallra mig iväg till Grönan och åka den nya bergochdalbanan Insane. Uhu, höjder och att kastas hit och dit är egentligen inte min grej men nu har jag faktiskt blivit ganska taggad på att åka den. Slår vad om att jag inte kommer vara ens hälften så kaxig när jag väl är där men vi får se hur det hela slutar..


9b1 forever

Igår var det skolavslutning och det var en ganska känslosam sådan kan man säga. Sista dagen i hemmestaskolan med världens bästa klass, som tyvärr bjöd på skitväder men vem bryr sig om sådant egentligen. Igår brydde jag mig inte speciellt mycket. Först på morgonen vaknade jag upp med halsont och det var verkligen inte kul. Fick knappt i mig någon frukost och fick en fin kommentar av min bror att jag lät som Kalle Anka när jag pratade...(?) Men att stanna hemma var aldrig något alternativ så jag tog med mig en påse halstabletter och som tur var mådde jag bara bättre och bättre senare under dagen.

Själva avslutningsceremonin, som vanligtvis äger rum ute på skolgården, fick på grund av vädret flyttas in till gympasalen. Det delades ut olika stipendium, några uppträdde och sjöng och som vanligt så höll våran rektor ett långt och segt tal. Sedan åkte vi till kyrkan en snabbis, kom tillbaka och åt en avslutningslunch som jag tyvärr inte heller kunde äta så mycket av.. Efter det gick vi upp till klassrummet för att tillsammans med våra föräldrar och släktingar fika lite granna, kolla på bilder och filmer från klassresan på Fårö och sist men inte minst för att få våra slutbetyg och säga adjö.
När det var dags att säga hejdå kunde jag inte hålla tårarna tillbaka och det var jag inte ensam om,  t.o.m vissa killar fick tårar i ögonen. Våran klass har verkligen varit så sjukt bra under dessa fyra år på hemmesta och att vi nu ska splittras när vi är som tajtast känns konstigt och sorgligt. Jag känner mig fortfarande idag alldeles kluven (och kommer nog fortsätta med det ett tag till) , för jag ser verkligen fram emot att börja gymnasiet i höst och skulle inte kunna tänka mig att komma tillbaka till hemmesta men jag kommer sakna klassen så mycket. Men som vi sa, 9b1 för alltid.

Eftersom jag inte hade mått så bra på morgonen hade jag egentligen tänkt vara hemma och strunta i Grisslingefesten men jag ändrade mig senare under dagen och åkte till Grisslinge ändå, det är inte varje dag man går ut nian och något känns det som om man borde hitta på. Grisslinge visade sig dock vara rätt så segt och händelselöst, så jag följde med filip hem till honom där vi träffade några andra från klassen och bara tog det lugnt. Ett bra slut på dagen.


på väg till fårö

vill ha en början men inte ett slut

Skansen idag var helt okej, det finns inte så mycket mer att säga. Vi fick sovmorgon i några timmar, men som den morgonmänniska man ibland kan vara så gick jag upp ganska tidigt ändå. Väl framme vid Skansen åt vi lunch och promenerade runt i drygt en timma innan det var dags att åka hem igen. En väldigt slapp dag alltså, men det var skönt för jag har varit ganska trött hela dagen.

Imorgon är det dags för avslutning. Imorgon! Det känns som om det var igår vi jublade över att det bara var åtta veckor kvar... Det konstiga är att jag vet inte riktigt hur jag tycker och tänker om det, jag vill så gärna att sommarlovet ska börja men jag vill inte säga hejdå till alla mina klasskompisar. För det är det jag vill kalla dem, klasskompisar, inte "f.d." klasskompisar.
Hur som helst så har jag rotat fram en vattenfast mascara. Det känns säkrast så..


balen

Igårkväll var det alltså dags för niornas vårbal i skolan. Efter mångkampen i skolan följde Nea med mig hem och så gjorde vi oss iordning tillsammans, även Emmy förbi någon timme innan det hela skulle börja. Tillsammans med Elin åkte vi sedan bil till balen, lite tråkigt kanske men det var typ det vi fick tag på och det var snällt av Elins mamma att skjutsa oss.
Själva balen var kul och det var jättekul att se hur alla hade klätt upp sig, alla var verkligen jättefina! Som man säger, en bild säger mer än tusen ord så här kommer lite bilder.
 


hela klassen! jag står till näst längst ut till vänster i främre ledet.

Jag, Niklas och Erka. Jag skyller min urusla och hemska hållning på att det var kallt och jag frös...

Det går så sjukt segt att ladda upp bilder just nu så ni får nog nöja er med dessa bilder sålänge, vem vet det kanske kommer flera så småningom. Klart att de kommer laddas upp på facebook också men jag väntar på några fler bilder som jag förhoppningsvis kommer få imorgon.. :)

snabb update

Hej igen, nu blir det bara en snabb liten uppdatering för snart måste jag gå iväg till bussen. Igår efter lunch hade vi nior som sagt en mångkamp på skolan, som gick ut på att man skulle tävla mot lärarna i olika saker så som straffkast i basket, volleyboll, boule osv. Beroende på hur sedan bra man lyckades fick man olika mycket poäng som sedan räknades ihop och mitt lag kom på delad femteplats av ca 8-10 lag (?).. Men vi är inte sura för det, vi hade ju kul! Vi hade delat upp klassen i två lag och det andra laget vann, så grattis till dem!
Senare på kvällen var det bal i matsalen men det får jag ta i ett annat inlägg lite senare, jag har lite bilder och så som jag kan visa men det får vi ta senare för nu hinner jag inte. Ciao!

inte långt kvar till sommartider nu

Sitter just nu med datorn i knät framför tv:n och slökollar lite granna på något skitprogram. Att städa ur skåpet var tråkigt och jobbigt och jag kan inte säga att det blev skinande rent... Ett tips till alla blivande sexor i Hemmestaskolan (och till andra som går där) är att aldrig skriva/rita med whiteboardpennor på skåpet. Det sitter som sten och det är inte kul att försöka skrubba bort det. Jag och Carro lyckades någorlunda bra tillslut, iallafall tillräckligt bra för att bli godkända av vår lärare. Men jag tycker synd om de sexor som ska tvingas ha skåpet nästa år för som sagt, speciellt snyggt är det inte. Fast jag tyckte jag hörde någon säga att de ska byta ut skåpen till nästa läsår?
Att slänga ut alla mappar och försöka få skåpdörren ren tog bara en timma och sedan fick vi håltimma till 12:10, då det är dags för någon slags mångkamp i skolan som jag inte riktigt förstår hur den ska gå till men det löser sig alltid.

Senare ikväll, klockan 18 är det dags för balen i skolan som jag tror kan bli ganska kul. Jag kommer nog inte hinna slänga in något mer inlägg innan dess och knappast efteråt heller, men vi hörs senare.


alltid 9b1

Imorgon är det dags att städa ut skåpen och för den årliga kampen mellan niorna och lärarna. Hur det går till vet jag inte exakt men på något sätt ska vi nog slå dem ;). På tisdag är det klassens dag, den sista någonsin med klassen men den första som ej kommer att tillbringas på Grisslinge Havsbad men enligt väderprognoserna ska det tydligen inte bli något badväder så då passar nog Skansen bättre. På onsdag går jag ut grundskolan och det är faktiskt helt sjukt. Jag vet att jag har tjatat om det flera gånger här i bloggen men det känns bara så... overkligt. Det kommer aldrig bli några flera brännbollsmatcher (dock så vann mitt lag vann den allra sista (; ), aldrig mer några debatter på svenskan som gör att alla i klassen blir lite småsura på varandra, aldrig mer kommer vi att störa oss på X, aldrig mer kommer vi få skratta åt Anita (eller dessi) när hon irrar runt. 


Klassens dag i sjuan, på grisslinge. Jag undrar hur många gånger och på hur många olika sidor jag har laddat upp den här bilden egentligen... 

tennistennistennis


Idag var det alltså dags för finalen på Roland Garros mellan Söderling och Federer, och som den tennisnörd man ibland kan vara följde jag matchen på tv. 3-0 i set till Federer och vad mer kan man säga, han var helt klart den bättre spelaren och förtjänade verkligen att vinna. Jag var nog inte den enda som föjlde matchen, lite senare på kvällen när jag loggar in för att kolla facebook är det flera som har "synd robin" som status. Visst, jag tycker också det är synd att han inte gick hela vägen men samtidigt tycker jag det var dags för Federer att vinna Franska någon gång...
Och jag tror inte ni missade huliganen som sprang in på plan? Det tog en stund innan jag fattade vad som hände egentligen, min första tanke var att det var någon funktionär av något slag som kanske skulle titta till banan men det visade sig ju ganska snabbt att så inte var läget. Vad vi skrattade, bror, far och jag, när vakterna jagade honom. Det var ju ganska komiskt när de verkligen kastade sig på honom och bar ut honom.

Nej, nu har tennisnörden pratat klart och nu är det rabarberpaj med glass som gäller!

söndag

Likt förra helgen har uppdateringen varit usel eftersom jag helt enkelt har haft fullt upp med annat och knappt haft tid för att sitta vid datorn. Men jag klagar inte, för det har varit en väldigt rolig helg även om vädret kanske inte har varit lika underbart som förra helgen.
I fredags var jag och såg på värmdöfestivalen med några vänner, det har ju verkligen blivit något av en tradition. Lika kul som alltid och Noice spelade, eller ja, eftersom halva bandet har gått bort så var det halva Noice plus några till. Men det var ändå väldigt kul att se, speciellt sedan vi har fått höra så mycket om dem i skolan då bandet faktiskt bildades här ute på Värmdö. I lördags var det sista träningen för terminen med de småjuniorer jag tränar och idag har några från släkten kommit hit och fikat lite granna. Dessutom har jag ätit min första svenska jordgubbe för i år..! Alltid lika gott varje år.
Det var en väldigt kort sammanfattning, men så mycket mer orkar jag inte skriva... ;)


you were my sun but you disappeared and became someone else's

Väderprognoserna säger att det ska bli 10-13 grader imorgon. Inte heller kommer det att bli speciellt mycket bättre i helgen. Var är solen? Värmen? Det är faktiskt den femte juni imorgon, inte den femte oktober...

never knew you'd be the one to build me up and break me down

Idag var den absolut sista vita dagen någonsin. Lika slapp och lugn som vanligt, engelska på förmiddagen och sedan efter lunch spelade vi kort och åt tårta som sjuorna hade gjort åt oss. Det blir mycket fika den här veckan, men vem klagar? Vi fick dessutom sluta en timma tidigare, dvs redan vid 13:20... Att de vita dagarna är onödiga förstod man redan i sexan och våran klass har hela tiden sagt att vi hellre skulle vilja ha vanliga lektioner på torsdagar för att sedan kunna sluta tidigare på de övriga dagarna. Men nej, skolan har stått på sig och sagt att de vita dagarna visst är bra. Nu i veckan har man dock hört att skolan till nästa termin har beslutat att ta bort de vita dagarna och ge ut laptops till alla elever. Precis lagom tills vi slutar. Tack för den Bo!


don't leave me here

Fixade mvg på matte nationella också, yaay! Det tackar vi inte nej till om man säger så (hej skrytmåns..). Men det var väl typ det bra som hände idag, har väl inte varit på världens bästa humör idag, även om jag verkligen försöker... Fast alla har sina dåliga dagar, eller hur?
Tränade också efter skolan förresten, det var absolut sista träningstillfället den här terminen. På måndag är det junioravslutning och jag funderade lite på om jag skulle gå på den, men kom sedan på att det krockar med balen. Och den missar jag inte! Det kan nog bli riktigt kul, eller ja, det blir ju vad man gör det till. Men jag har svårt att se att det skulle gå helt åt skogen.


Kommer verkligen sakna klassen. Separationsångest..

om tre år är det min tur

Studentmottagningen var mysig. Det var buffé, tårta, presentöppning och mycket prat och skratt. Tänk, om bara tre år är det jag som tar studenten. Spännande och ännu mer läskigt än att gå ut nian egentligen. För vad ska man hitta på efteråt?

När jag kom hem såg jag förresten att Söderling hade vunnit kvarten mot Davydenko i tre raka set. Hur många trodde egentligen att en svensk skulle gå så långt som till semi innan turneringen startade? Inte speciellt många skulle jag tippa, och även om jag kanske inte gillar Söderling så värst mycket är det rätt tufft att det går så bra för honom. Patrioten inom mig börjar vakna till liv..


tisdag

Idag fick jag reda på att jag till sommaren kommer höja mig i tre ämnen till, vilket innebär att jag totalt sett under terminen har höjt mig i sex olika ämnen. Det innebär 30 extra poäng vilket innebär att jag spräcker 300-poängssträcket! Förlåt för om jag skryter men jag är så sjukt glad över det och visst känns det bra att alla de där timmarna man har ägnat åt plugget faktiskt ger resultat. Och imorgon får jag reda på resultaten på nationella i matte, men det är inte alls speciellt nervöst utan det ska snarare bli kul att se hur det gick. Även om jag inte tror att det blir alla rätt (..) så tror jag nog att det kan ha gått ganska bra.

Nu måste jag göra mig iordning för att åka på studentmottagning, min barndomskompis (och typ första kärlek) Jakob har tagit studenten idag!


things don't always turn out the way you expected

I början av sexan när vi bara hade gått någon månad i skolan fick vi på en solektion fylla i ett papper med lite olika frågor samt skriva lite om hur vi trodde att våra liv skulle se ut om tio år. Sedan dess har dessa papper legat väl förvarade i en papperskartong någonstans i skolan, ända tills idag då det var dags att sprätta upp kuverten igen.  Det var verkligen sjukt kul att läsa och jag blev verkligen överraskad av vissa svar. Att jag i nian skulle vara konstig (jo, jag hade faktiskt skrivit det) kanske stämmer, men jag hoppas att jag inte riktigt tänkte igenom när jag skrev att en moppe skulle vara det färdmedel jag skulle använda mest vid 22 års ålder, "även om pappa aldrig skulle låta mig åka, hihi".


hela året längtar jag efter juni, juli, augusti

Första juni idag alltså, äntligen! Nu är sommarlovet snart här och vädret har varit lika underbart idag som i helgen. Jag förstår inte hur man kan gå runt och klaga på att det är för varmt, själv älskar jag solen och tycker de senaste dagarna har varit perfekta. Visst, det är varmt, men ibland får man stå ut.. ;) Dessutom ska det redan imorgon bli betydligt sämre väder och vem vet när det kommer bli såhär fint igen? Dagen har annars varit helt okej, började med en sovmorgon och det var inte helt fel. Skolan rullade på som vanligt, Hedvig blev klassens hjälte när hon efter lite övertalning tog på sig uppdraget att vara försökskanin på laborationsdelen i nationella noprovet. Våran novikare berättade även om "galna sexor" som sprang runt överallt och kallade honom för Doktor Mugg. Haha, det var ganska kul faktiskt. Våran novikare är ganska tuff kan man säga.

Sen på träningen blev jag jätteglad när vi fick reda på att ekedalsbanan var spelduglig, det var ju några som hade tagit sönder den (kul liv man måste ha?) när tränarna var borta i paris men det var tydligen fixat. Det var en jättekul träning, även om man kanske har spelat bättre. Det var hursomhelst perfekt väder, lagom varmt, banan låg helt i skuggan och det blåste inte så överdrivet mycket. Jag gillar att spela tennis utomhus, grusiga skor och röda strumpor är saker jag starkt förknippar med sommaren.

RSS 2.0