torsdag

Eftersom det tydligen står i betygskriterierna för idrott att man ska kunna lite om livräddning vid vatten, så var det idag dags för livräddning i gustavsbergsbadet med klassen. Det gick helt okej, jag gjorde allt man skulle och inget var väl speciellt ansträngande. Har hört att andra har behövt dyka ner flera meter för att hämta ringar, behövt bogsera sådana där dockor och liknande saker, men på gustavsbergsbadet är det i den djupaste bassängen 180cm som djupast och inga dockor fanns inom synhåll.
Efteråt, när vi fick såkallad fritid i badhuset så gick brandlarmet. Ingen höjdare direkt, vad gör man när man står i bikini och en röst i högtalaren helt plötsligt säger åt en att så snabbt som möjligt ta sig till närmaste utgång? Ska tilläggas att det snöade ute... Som tur var visade det sig ganska snabbt att det var något i köket som hade kokat över och vi behövde inte gå ut.

Kommentarer
Postat av: Filip

Det finns visst dockor där, jag Nicho, Niklas och Kappe lekte med en sån i måndags när vi var där och tränade. Men du måste väl ha tyckt att det var jobbigt att simma en längd med bara benen när man boxerade? Tyckte iaf jag, men annars var det ju rätt soft. ;)

2009-02-12 @ 22:17:22
URL: http://fillefjonk.blogg.se/
Postat av: sanna

filip: jag sa bara att jag inte såg någon.. ;)

jo, eller, vi fick välja att bogsera en hel längd eller en halv. Jag bogserade bara en halv, så det var inte sådär jättejobbigt.

2009-02-13 @ 16:09:20
URL: http://typisktsannaa.blogg.se/
Postat av: Filip

Haha, men doclor fanns det iaf ;)

Vi var tvugna att simma först hela längden med den där livbojen sen tillbaks hela men en i livbojen, så jag tyckte det var ganska jobbigt för benen tillslut :P

2009-02-13 @ 17:07:41
URL: http://fillefjonk.blogg.se/
Postat av: sanna

filip: jaha, jag trodde du menade när man skulle bogsera utan livboj! jo med livboj behövde vi också simma en längd med bara livboj och en längd med en "medvetslös". Lite jobbigt var det väl, men inte såå jobbigt ;P

2009-02-13 @ 17:11:50
URL: http://typisktsannaa.blogg.se/
Postat av: Filip

Jo, men vi fick köra utan livboj hela länden också, det var nästan jobbigare ^^

2009-02-13 @ 21:09:28
URL: http://fillefjonk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0